Quantcast
Γρηγοράκος: Το ΚΙΝΑΛ θα βρεθεί σε αποσύνθεση χωρίς τον Βενιζέλο - enikonomia.gr
share

Γρηγοράκος: Το ΚΙΝΑΛ θα βρεθεί σε αποσύνθεση χωρίς τον Βενιζέλο

δημοσιεύτηκε:

“Χωρίς τον Βενιζέλο το ΚΙΝΑΛ θα βρεθεί σε αποσύνθεση. Είδατε πως αντιμετώπισε η κοινωνία το συμβάν του Σαββάτου”, δήλωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Λεωνίδας Γρηγοράκοςεκτιμώντας ότι “ο διωγμός Βενιζέλου θα κοστίσει στις εκλογές”.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Λακωνίας του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στην απόφαση της προέδρου του κόμματος, λέγοντας ότι “ήταν άκαιρη η παρέμβασή της”.

Ο κ. Γρηγοράκος έκανε λόγο για “λάθος στιγμή, λάθος και άκαιρη απόφαση” και πρόσθεσε: «Θα μπορούσαν να είχαν συζητήσει εδώ και πολύ καιρό, όχι το Σάββατο πριν τις εκλογές. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο και στη μη εκλογή Κατσιφάρα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αποδυναμώνει το ΚΙΝΑΛ αυτή η κίνηση”.

“Η κίνηση αυτή αποδυναμώνει το ΚΙΝΑΛ. Σέβομαι τις απόψεις του κ. Βενιζέλου, έχει μια ευθυκρισία, έχει μια ιδιαιτερότητα όταν μιλάει στη Βουλή, όλοι τον άκουγαν γιατί είχε κάτι να πει. Το Κοινοβούλιο χωρίς τον Βενιζέλο θα είναι πιο ορφανό, πιο φτωχό σε παραγωγή πολιτικής. Ο Βενιζέλος δεν είναι αναλώσιμος. Δεν τελειώνει, τον θέλει ο ελληνικός λαός”, είπε ο κ. Γρηγοράκος.

Ερωτηθείς αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, σε περίπτωση που συγκεντρώσει χαμηλότερο ποσοστό από τις ευρωεκλογές, απάντησε μάλιστα: “Το θεωρώ αυτονόητο”.

“Φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ θέλει αυτοδύναμη τη ΝΔ”, σημείωσε , υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: “Μας γυρίζει πίσω η απόφαση αυτή, δεν θα φύγει κανένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει ΚΙΝΑΛ”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.