Quantcast
Χριστοφιλοπούλου στον Realfm 97,8: Πάμε στην επιτροπή για να πούμε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν μετέχει σε αυτή τη φαρσοκωμωδία - Τι είπε για τον Βενιζέλο - enikonomia.gr
share

Χριστοφιλοπούλου στον Realfm 97,8: Πάμε στην επιτροπή για να πούμε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν μετέχει σε αυτή τη φαρσοκωμωδία – Τι είπε για τον Βενιζέλο

δημοσιεύτηκε:

“Πάμε στην επιτροπή να διατρανώσουμε την αντίθεση μας σε όσα γίνονται, γιατί πιο Μαυρογιαλούρος δεν υπάρχει και ο ποινικός κώδικας οφείλει να έχει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση. Πάμε στην επιτροπή για να πούμε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν μετέχει σε αυτή τη φαρσοκωμωδία”, είπε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Έυη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Στο Πολιτικό Συμβούλιο νομίζω ότι όλοι συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μεγάλη ανάγκη συσπείρωσης και ανταπόκρισης σε ένα κομμάτι των πολιτών που δεν έχει συντηρητικές απόψεις, δεν θέλει να ψηφίσει ΝΔ, που έχει απογοητευτεί από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στους οποίους εμείς πρέπει να βγούμε με ξεκάθαρες θέσεις ως δύναμη προόδου αλλά και σταθερότητας και ομαλότητας στη χώρα. Όσα έγιναν μας πίκραναν, μας πλήγωσαν αλλά δεν έχει σημασία τώρα πια τόσο πολύ το ότι ο καθένας μπορεί να αισθάνεται ή στεναχώρια ή ανάγκη να κάνει κριτική. Έχει σημασία να βγούμε πόρτα – πόρτα και να εξηγήσουμε το πρόγραμμα μας”, ανέφερε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

“Εμείς τιμούμε, και εγώ προσωπικά τιμώ την προσωπικότητα του Βαγγέλη Βενιζέλου, τον άνθρωπο και τον πολιτικό. Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη χώρα μας. Η απόφαση της Φώφης Γεννηματά ήταν απόφαση ενός αρχηγού και δεν είχε προσωπικά αλλά είχε καθαρά και αμιγώς πολιτικά κριτήρια. Ριχνόμαστε στη μάχη, έχοντας ως δεδομένη την απόφαση της αρχηγού. Όπως ξέρετε όλοι οι αρχηγοί επιλέγουν το Επικρατείας. Νομίζω ότι θα δείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη μας κατηγορεί ότι διώξαμε τον Βενιζέλο”, σημείωσε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε:

“Πιστεύουμε πως είμαστε η μόνη δύναμη που σταθερά υπηρέτησε και θα υπηρετήσει την εθνική συνεννόηση. Αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά ότι πρέπει να συγκυβερνήσουμε με κάποιους ή όχι… Το ΚΙΝΑΛ είναι παράγοντας για την εθνική συνεννόηση, ο ελληνικός λαός θα μιλήσει, ζητάμε από τον ελληνικό λαό δύναμη στην επόμενη Βουλή, θεωρούμε ότι θα είμαστε μία πολύ ουσιαστική δύναμη προόδου εάν μας δώσει αυτή τη δύναμη ο ελληνικός λαός… Ο κ. Βενιζέλος είπε ξεκάθαρα, παρά τις διαφωνίες του οι οποίες είναι σεβαστές, ότι παραμένει στις τάξεις του ΚΙΝΑΛ και ότι δεν πρόκειται να πάει σε κάποιο άλλο κόμμα. Άρα, συστρατευόμαστε και στο τέλος ο ελληνικός λαός θα απαντήσει με την ψήφο του και εμείς θα κάνουμε ταμείο, νομίζω πολύ καλό πλεονασματικό στις 7 Ιουλίου”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.