Quantcast
Debate Σπίρτζη - Καλαντζάκου στον Realfm 97,8 - enikonomia.gr
share

Debate Σπίρτζη – Καλαντζάκου στον Realfm 97,8

δημοσιεύτηκε:

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου o υπουργός Μεταφορών και Υποδομών και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, Χρήστος Σπίρτζης με την υποψήφια βουλευτή στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Ιωάννα Καλαντζάκου.

“Χρειάζεται ένα άλλο πολιτικό ήθος από όλους, να μετακινηθεί το επίκεντρο της συζήτησης στα πολιτικά προγράμματα και όχι σε κοκορομαχίες, όπως έχουμε ζήσει μέχρι τώρα. Η ΝΔ και ο παλαιοκομματισμός γενικότερα έφερε τη χώρα στην κατάσταση της ανθρωπιστικής κρίσης. Σήμερα, έχει τη δυνατότητα η ΝΔ να μιλάει για ένα οικονομικό πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμόσει όποια κυβέρνηση εκλεγεί, όταν πριν λίγα χρόνια δεν το είχε, ήμασταν μέσα στα μνημόνια” δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.

Η κ. Καλαντζάκου ανταπάντησε ότι “αυτό που διαφοροποιεί τη ΝΔ είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιζήτησε να μεταβάλει την Ελλάδα σε κοινωνία ανθρώπων που είναι στα όρια των οικονομικών τους δυνάμεων και να είναι εξαρτημένοι από το κράτος και τα ψευτοεπιδόματα. Εμείς θέλουμε ευημερία και ελευθερία των πολιτών, να δημιουργήσουμε νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας”.


“To στοιχημα της ανάπτυξης στηρίζεται στην απλή λογική. Μειώνεις φόρους και ασφαλιστικές εισφορές” πρόσθεσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.