Quantcast
Οργισμένη απάντηση Παπαγγελόπουλου στον Σαμαρά που τον κατονόμασε ως "Ρασπούτιν" - enikonomia.gr
share

Οργισμένη απάντηση Παπαγγελόπουλου στον Σαμαρά που τον κατονόμασε ως “Ρασπούτιν”

δημοσιεύτηκε:

O λεγόμενος “Ρασπούτιν” είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα. Εξάλλου πρώτη τον είχε περιγράψει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, είναι ο δεύτερος δικαστικός λειτουργός που παραιτούμενος κατονομάζει και αυτός τον «Ρασπούτιν».

«Δεν τον ξέρει ο κ. Τσίπρας; Αστειεύεστε; Στο Υπουργικό του Συμβούλιο είναι. Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο συζητούσαν και συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρυβόμαστε», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός.

Εξάλλου, χαρακτηρίζει την υπόθεση Νovartis «άθλια και σκοτεινή», επισημαίνοντας: «Τη μήνυσή μου τη χειρίστηκε ο κ. Αγγελής. Αρχικά την έθεσε στο αρχείο. Φαίνεται όμως ότι στην πορεία ο κ. Αγγελής κατάλαβε αυτά τα οποία κατήγγειλα εξαρχής. Γι΄ αυτό και ανασύρει τη μήνυσή μου, όπως και των κ. Βενιζέλου και Αβραμόπουλου. Και με τις αναφορές του που διαβάζω καταγγέλλει “σημεία και τέρατα”! Πρέπει να ερευνηθούν λοιπόν όλα! Με διαφάνεια και ειλικρίνεια. Μέχρι τέλους»

Οργισμένη απάντηση του αναπληρωτή υπ. Δικαιοσύνης

Οργισμένη ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος αναφέρει ότι «Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα», λέει ότι «Τελικά θα με αναγκάσουν να προσφύγω στη Δικαιοσύνη», μιλά για σκευωρούς που χρησιμοποιούν μεθόδους παρακράτους και καταλήγει λέγοντας «οι παρανοϊκοί, ραδιούργοι συκοφάντες τι θα κάνουν με την αλήθεια; Μπορούν να την αντέξουν;»

Η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου:

«Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν και σε ελεύθερη μετάφραση κάποιοι συνηθίζουν διαρκώς να ασχημονούν.

Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα.

Στο παρελθόν δεν ξέρω. Ενδεχομένως να υπήρξε και Ρασπούτιν και Μεσσαλίνα και δεν ξέρω τι άλλο.

Υπάρχει μόνο προσπάθεια κάποιων να αποπροσανατολίσουν το λαό και να συγκαλύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες.

Μέχρι σήμερα ομολογώ με μεγάλη προσπάθεια σιωπούσα. Θεωρώ ότι ειδικά αυτή την περίοδο η Ελλάδα έχει μεγάλη ανάγκη για ήπιο πολιτικό κλίμα μέχρι τις εκλογές και για μέγιστη πολιτική συναίνεση μετά τις εκλογές.

Όσοι παρερμήνευσαν τη σιωπή μου θα «απολαύσουν» τώρα τα λόγια μου και τα γραπτά μου. Τελικά θα με αναγκάσουν να προσφύγω στη Δικαιοσύνη για να αποκαλύψω και να αντιμετωπίσω θεσμικά τους πραγματικούς σκευωρούς, τους παρανοϊκούς κακοήθεις συκοφάντες, τις μεθόδους και τα όργανα του παρακράτους που χρησιμοποιούν.

Υπενθυμίζω ότι του τέλους προηγείται η αρχή και η ενδιάμεση πορεία. Πριν φτάσει λοιπόν κανείς μέχρι το τέλος για να υπάρξει πλήρης εικόνα εύλογο είναι να ξεκινήσει από την αρχή. Αυτό προτίθεμαι να κάνω. Θα πιάσω το νήμα από την αρχή. Για όλους, για όλες και για όλα. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όπως λέει ο λαός μας και γι’ αυτό δεν μπορεί να πάει μακριά.

Έτσι λοιπόν εγώ μπορώ να αντέξω τα ψέματά τους. Οι παρανοϊκοί, ραδιούργοι συκοφάντες τι θα κάνουν με την αλήθεια; Μπορούν να την αντέξουν;»


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.