Quantcast
Σκανδαλίδης στον Realfm 97,8: Με έχει καταπλήξει το πόσο εύκολα αλλάζει πρόσωπο ο κ. Τσίπρας - enikonomia.gr
share

Σκανδαλίδης στον Realfm 97,8: Με έχει καταπλήξει το πόσο εύκολα αλλάζει πρόσωπο ο κ. Τσίπρας

δημοσιεύτηκε:

“Οι ευρωεκλογές είχαν δέκα φορές μεγαλύτερη πόλωση από αυτή που ζούμε αυτές τις ημέρες” δήλωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Ά Αθήνας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι καλύτερα για το ΚΙΝΑΛ παρά την πίεση που δεχόμαστε” πρόσθεσε.


“Ο κ. Μητσοτάκης δεν ζητά πια από ότι κατάλαβα στήριξη από εμάς. Αν δεν έχει αυτοδυναμία θα πάει τη χώρα σε εκλογές και μάλιστα 15 Αυγούστου” τόνισε.

“Του κλείσαμε την πόρτα με την λογική ότι εμείς δεν μπαίνουμε σε μια κυβέρνηση που θα έχει μια κυρίαρχη θέση το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη” συμπλήρωσε.

“Αυτό που μου κάνει εντύπωση για τον κ. Τσίπρα, ειλικρινά με έχει καταπλήξει το πόσο εύκολα αλλάζει πρόσωπο. Μέχρι προχθές δεν μιλούσε για τον κ. Καραμανλή και την πενταετία που ομολογουμένως κατέστρεψε τον τόπο. Ήταν στο απυρόβλητο. Τώρα ξαφνικά έγινε αντικαραμανλικός και σφόδρα ανδρεοπαπανδρεϊκός και φιλοπασόκος. Αυτή η μεταμόρφωση δεν ενοχλεί τους ψηφοφόρους; Δεν τους νοιάζει ότι αλλάζει πρόσωπο από τη μια στιγμή στην άλλη με τόση ευκολία, λέει εντελώς αντίθετα από αυτά που έλεγε. Με έχει καταπλήξει. Είναι ικανός να το κάνει αυτό, είναι ικανότητα αυτή, αλλά ικανότητα για το κακό” σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.