Quantcast
Γεννηματά: Οι προοδευτικοί πολίτες παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Οι προοδευτικοί πολίτες παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους

δημοσιεύτηκε:

«Την Κυριακή οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πηγαίνουν στις κάλπες. Είναι η ώρα των προοδευτικών πολιτών να απαντήσουν. Το δίλημμα είναι καθαρό. Δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος, όπως επιχειρούν να εκβιάσουν τους πολίτες. Το δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες», τονίζει ηΦώφη Γεννηματά σε άρθρο της στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, τονίζοντας ότι «ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει εγγύηση για την ομαλότητα και την πολιτική σταθερότητα στην χώρα».

«Αρκετά και με τους δύο. Τα παραμύθια του κ.Τσίπρα περί αντιδεξιού αγώνα δεν πείθουν κανένα. Είτε ψηφίσεις Τσίπρα είτε Μητσοτάκη, βγαίνει Καραμανλής», υπογραμμίζει η Φώφη Γεννηματά.


Η κ. Γεννηματά υποστηρίζει ότι το ΚΙΝΑΛ είναι εγγύηση απέναντι σε μια ανεξέλεγκτη κυριαρχία της ΝΔ και απέναντι σε ένα ανεύθυνο και αχαλίνωτο ΣΥΡΙΖΑ και δυνατό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές και τον λαϊκισμό.

Επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα επειδή, όπως ισχυρίζεται, ευτέλισε τις προοδευτικές αρχές και αξίες, καθώς χρεοκόπησε με την καραμανλική συνιστώσα και τον ακροδεξιό συνεταίρο του, το όνομα της Αριστεράς. «Ακύρωσε τις ελπίδες του ελληνικού λαού. Με την πολιτική του, έγινε ο μέγας χορηγός της ΝΔ. Ξεσήκωσε ρεύμα αγανάκτησης και αποδοκιμασίας, που εκφράστηκε με ψήφο στη ΝΔ. Τώρα βγαίνουν στη φόρα τα μυστικά που ενώνουν τόσα χρόνια τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Ο σχεδιασμός τους για λεηλασία του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής παράταξης, ξεκίνησε από το 1989 εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου. Τους οδήγησε να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες της ΝΔ και της κυβέρνησής της από το 2004 έως το 2009 για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση. Τους πρόδωσε όμως ο κ. Γιούνκερ, που είπε όλη την αλήθεια», υπογραμμίζει η Φώφη Γεννηματά σημειώνοντας ότι ανάλογη είναι και η εικόνα για το ποιος έκανε τις υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων.

«Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί τη μόνη γνήσια προοδευτική απάντηση. Με αδιαπραγμάτευτα αυτόνομη πορεία, ανεξάρτητη γραμμή και κανένα συμβιβασμό στις προγραμματικές αρχές και αξίες μας. Θέτουμε στην κρίση των πολιτών το “Σχέδιο Ελλάδα”, το καινοτόμο μεταρρυθμιστικό Πρόγραμμά μας για έξοδο από την κρίση με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτή είναι η απάντηση μας, απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και στη συντήρηση» συμπληρώνει στο άρθρο της η κ. Γεννηματά.

«Απευθυνόμαστε με ειλικρίνεια στους πολίτες και ζητάμε να μας εμπιστευτούν. Τους λέμε: Μην παραδώσετε την προοδευτική σας ταυτότητα. Έχετε τη δύναμη να βάλετε φρένο στη συντηρητική στροφή. Να γυρίσετε την πλάτη στο στυγνό εκβιασμό του κ.Μητσοτάκη, που στο κυνήγι της αυτοδυναμίας δεν διστάζει να απειλεί με χάος, με περιπέτειες, με το όπλο του κ. Τσίπρα , με την απλή αναλογική. Αλλά και στα παραμύθια του κ. Τσίπρα που πληρώσατε πανάκριβα. Να αδιαφορήσετε για τα διχαστικά διλήμματα της κάλπικης πόλωσης ανάμεσα στην παραδοσιακή δεξιά της ΝΔ και τη νέα δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ. Στην Παράταξή μας δεν θέτουμε την εξουσία ως αυτοσκοπό, νοιαζόμαστε για μια αξιοπρεπή και υπερήφανη κοινωνία. Δώστε μας τη δύναμη να αποτελέσουμε εγγύηση σταθερότητας και ομαλότητας στον τόπο. Για να γίνει επιτέλους πραγματικότητα το αναγκαίο, η εθνική συνεννόηση στα μεγάλα κρίσιμα ζητήματα της Χώρας, μακριά από νέες περιπέτειες και διχασμούς. Η χρήσιμη και κρίσιμη ψήφος αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, στη μοναδική αυθεντική έκφραση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Αυτή την Κυριακή οι προοδευτικοί πολίτες παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους. Στις 7 Ιουλίου με τη ψήφος τους, η λογική επιστρέφει στη Χώρα», καταλήγει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.