Quantcast
Debate Βίτσα - Βαρβιτσιώτη στον Realfm 97,8 - enikonomia.gr
share

Debate Βίτσα – Βαρβιτσιώτη στον Realfm 97,8

δημοσιεύτηκε:

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο Δυτικό Τομέα της Β Αθηνών, Δημήτρης Βίτσας και ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στον Δυτικό Τομέα της Β Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

“Δεν υπάρχει οργανισμός που να μην έχει καταγγείλει τις άθλιες συνθήκες στις οποίες βρίσκονται πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα. Σήμερα, έχουμε μια πολύ ανησυχητική εξέλιξη. Ήδη από το πρωί πάνω από 500 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν αποβιβαστεί στα ελληνικά νησιά. Είναι ένας πρωτοφανής αριθμός για μία μόνο μέρα και είναι εξαιρετικά ανησυχητικό ότι αυτό γίνεται δύο μόνο ημέρες πριν από τις εκλογές” τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βίτσας ανταπάντησε ότι “Ο κ. Βαρβιτσιώτης απλά αναπαράγει την πολιτική της ΝΔ, βέβαια αυτά που είπε δεν συμφωνούν με την έκθεση του συμβουλίου της ΕΕ για το πόσο έχει συμβάλλει η ελληνική πλευρά και κοινωνία στη διαχείριση του προσφυγικού. Δεν έχω αυτή την πληροφόρηση που έχει ο κ. Βαρβιτσιώτης ότι σήμερα αποβιβάστηκαν 500, τις προηγούμενες ημέρες ήταν λίγες οι αποβιβάσεις”.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.