Quantcast
Μαλέλης στον Realfm 97,8: Δεν μπορεί ξαφνικά ο κ. Τσίπρας να μας το παίζει Ελευθέριος Βενιζέλος ή Ανδρέας Παπανδρέου - enikonomia.gr
share

Μαλέλης στον Realfm 97,8: Δεν μπορεί ξαφνικά ο κ. Τσίπρας να μας το παίζει Ελευθέριος Βενιζέλος ή Ανδρέας Παπανδρέου

δημοσιεύτηκε:

“Πιο καθαρή θέση από αυτή που έχουμε δεν γίνεται. Λέμε ότι δεν θα ρίξουμε τη χώρα στα βράχια. Θα βρούμε τις συναινέσεις αυτές ώστε να αποφύγουμε τον σκόπελο της απλής αναλογικής. Δηλαδή ο κ. Τσίπρας έχει προδικάσει ότι θα βγει με τόσο μεγάλη άνεση η ΝΔ και θα πρέπει εμείς να στηρίξουμε τη ΝΔ; Νομίζω ότι κάνει ένα τεράστιο λάθος και δείχνει την υποκρισία. Δεν μπορείς να θέλεις και την απλή αναλογική και να είσαι ενάντια στις συνεργασίες” δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ Β Πειραιά, Σταμάτης Μαλέλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αν ο κ. Μητσοτάκης απο τώρα δείχνει αλαζονεία, φαντάσου τι θα κάνει την επόμενη των εκλογών. Θεωρώ βέβαιο ότι θα έχει αυτοδυναμία” σχολίασε.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα γέννημα της κρίσης, ήταν ένα γέννημα της ψεύτικης ελπίδας που πούλησε στην κάτω πλατεία” ανέφερε.

“Δεν μπορεί ξαφνικά ο κ. Τσίπρας να μας το παίζει Ελευθέριος Βενιζέλος ή Ανδρέας Παπανδρέου. Δεν μπορεί με την Κουντουρά, τον Κουίκ, την Παπακώστα δίπλα του να μας το παίζει προοδευτική παράταξη. Δεν είναι. Βεβαίως, η μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρή και θα είναι ακόμα σκληρότερη την επόμενη ημέρα” τόνισε.



Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.