Quantcast
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ - Η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου - enikonomia.gr
share

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου

δημοσιεύτηκε:

Δείτε live την τελετή παράδοσης – παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Αλέξης Τσίπρας τον υποδέχθηκε στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου.


Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ορκίστηκε Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ορκωμοσία του, παρευρέθηκε η οικογένειά του, η σύζυγός του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά.


Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Πρωθυπουργού – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο ελληνικός λαός μας έδωσε ισχυρή εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα. Την εντολή αυτή, θα τηρήσουμε στο ακέραιο» δήλωσε μετά την ορκωμοσία του, κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Από σήμερα ξεκινάει σκληρή δουλειά, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγο πριν από την ορκωμοσία

“Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στην εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός και με πλήρη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης. Η δουλειά ξεκινά τώρα. Ζωντανά η ορκωμοσία από το Προεδρικό Μέγαρο” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν από την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.