Quantcast
Παράδοση - παραλαβή στο υπουργείο Ανάπτυξης - Γεωργιάδης: Δεν ερχόμαστε για να γκρεμίσουμε- ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Παράδοση – παραλαβή στο υπουργείο Ανάπτυξης – Γεωργιάδης: Δεν ερχόμαστε για να γκρεμίσουμε- ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ολοκληρώθηκε η παράδοση-παραλαβή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, από τον Γιάννη Δραγασάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Δραγασάκης υπογράμμισε ότι το υπουργείο αυτό έχει θέματα από τα οποία εξαρτάται η πορεία της οικονομίας και προβλήματα, τα οποία πρέπει να επιλύονται στην ώρα τους. Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι “στο υπουργείο αυτό δεν υπάρχουν κάποιες λιμνάζουσες επενδύσεις σε καθυστέρηση” ούτε, όπως είπε, “θα βρείτε στα συρτάρια του υπουργείου εύκολες ή μαγικές λύσεις, θα βρείτε όμως σχέδια κι πολιτικές ολοκληρωμένες ή σε εξέλιξη, που εφόσον προχωρήσουν θα ενισχύσουν την ανάκαμψη”.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι “δεν ερχόμαστε εδώ για να γκρεμίσουμε, ερχόμαστε για να χτίσουμε κι εμείς αυτά που θεωρούμε σωστά, να εφαρμόσουμε την εντολή του ελληνικού λαού για πολιτική αλλαγή και να υλοποιήσουμε το όραμα του πρωθυπουργού για ταχύτητα στην υλοποίηση των επενδύσεων, για γρήγορη αντιστροφή του οικονομικού κλίματος γιατί εμείς επιδιώκουμε πολύ υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης”.

Όπως τόνισε, η ανάπτυξη δεν έρχεται ως δια μαγείας, αλλά δημιουργείται “και είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε το κατάλληλο περιβάλλον, που θα επιτρέψει σε αυτή την πολυπόθητη ανάπτυξη που θα αυξήσει το ΑΕΠ, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα μπορέσει να εξασφαλίσει τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους για να διασφαλίσουμε την κοινωνική συνοχή όσο γίνεται πιο γρήγορα. Απ’ αυτό θα κριθεί η δική μας διακυβέρνηση”.

Σημείωσε, επιπλέον, πως δεν απαξιώνει το έργο των προκατόχων του, καθώς, όπως είπε, “πολλές από τις δικές σας πρωτοβουλίες έτυχαν και της δικής μας συναίνεσης στη Βουλή” και ευχήθηκε απευθυνόμενος στον κ. Δραγασάκη “κι εγώ να τύχω της δικής σας συναινέσεως εφόσον το κρίνετε στο μέλλον”. Έχουμε πολιτική αλλαγή, αλλά το κράτος πρέπει να έχει συνέχεια, δεν έχουμε σκοπό να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.








share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.