Quantcast
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις δίνουν “μάχη” με τις φλόγες στον Κιθαιρώνα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη - enikonomia.gr
share

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις δίνουν “μάχη” με τις φλόγες στον Κιθαιρώνα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

δημοσιεύτηκε:

“Μάχη” να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Κιθαιρώνα Αττικής, πριν νυχτώσει, δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες επιχειρούν στο σημείο.

Η πυρκαγιά, που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου και καίει δασική έκταση, βρίσκεται σε δύσβατο σημείο, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Το θετικό είναι ότι οι φλόγες δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 11 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ), δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, φαίνεται ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο να εφοδιάζεται με νερό από τη θάλασσα, πριν πραγματοποιήσει τη ρίψη.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.