Quantcast
Σκουρλέτης σε Βορίδη: Μετά τις εκλογές είστε στη γραμμή να εφαρμοστεί κατά γράμμα η Συμφωνία των Πρεσπών - Είστε τυχοδιώκτες - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Σκουρλέτης σε Βορίδη: Μετά τις εκλογές είστε στη γραμμή να εφαρμοστεί κατά γράμμα η Συμφωνία των Πρεσπών – Είστε τυχοδιώκτες – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Επίθεση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη μετά την κόντρα που είχε με τον επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκο Βελόπουλο, αλλά και στη ΝΔ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης.

«Δεν είναι περίεργο που σας κουνάει το δάχτυλο ο Βελόπουλος», είπε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Διότι προεκλογικά η πλειοψηφία των βουλευτών σας μιλούσαν για προδοτική συμφωνία. Ανοίξατε με τη στάση σας τον δρόμο στα ακροδεξιά πατριδοκάπηλα κηρύγματα. Τώρα, μετά τις εκλογές προσγειωθήκατε, γίνατε ρεαλιστές και είστε στη γραμμή να εφαρμοστεί κατά γράμμα η Συμφωνία».

«Αντί να ζητήσετε συγγνώμη από τον λαό και από τους βουλευτές που με δική σας ενθάρρυνση δέχτηκαν επιθέσεις, έρχεστε τώρα και λέτε “δεν τρέχει τίποτα, το κάναμε για λίγες ψήφους παραπάνω”. Δείχνει πόσο τυχοδιώκτες είστε!», είπε ακόμη ο κ. Σκουρλέτης.

Δείτε το βίντεο:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.