Quantcast
Σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την άρση της ασυλίας Πολάκη - enikonomia.gr
share

Σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την άρση της ασυλίας Πολάκη

δημοσιεύτηκε:

Στην Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να συζητηθεί σήμερα η άρση ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας , Παύλου Πολάκη.

Η διαδικασία διεξάγεται με αφορμή την άφιξη στη Βουλή δύο δικογραφιών, εκείνης για την ηχογράφηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και εκείνης για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι δικογραφίες εστάλησαν στην Ολομέλεια από την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία ενέκρινε και τη σχετική προώθησή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”τα ΝΕΑ”, η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να δώσει το αρχηγικό «παρών» στην σημερινή Ολομέλεια, αποτελεί ηχηρή επιβεβαίωση της στήριξης του πρώην Πρωθυπουργού στον «αψύ Σφακιανό» και μάλιστα σε μία συγκυρία όπου θα επιχειρηθεί από τη νέα κυβέρνηση να επιρριφθούν προσωποποιημένες ευθύνες για την καταγραφή της συνομιλίας του Πολάκη με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα κάνει παρέμβαση από το βήμα της Βουλής, ωστόσο όμως θεωρείται δεδομένος ο ρόλος του καθοδηγητή της παρέμβασης του κόμματος. Ο πρώην Πρωθυπουργός παίρνει πάνω του τη στήριξη στον Πολάκη και μάλιστα αποτελεί μήνυμα κεντρικής πολιτικής υπεράσπισης και μάχης και το πρώτο σοβαρό τζαρτζάρισμα με τη σημερινή κυβέρνηση.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.