Quantcast
Συνάντηση Θεοχάρη -Γκερέκου στο υπουργείο Τουρισμού - Τι δήλωσε η νέα πρόεδρος του ΕΟΤ - enikonomia.gr
share

Συνάντηση Θεοχάρη -Γκερέκου στο υπουργείο Τουρισμού – Τι δήλωσε η νέα πρόεδρος του ΕΟΤ

δημοσιεύτηκε:

Με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον οποίο και επισκέφθηκε στο γραφείο του, συναντήθηκε σήμερα η νέα πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου. Συζήτησαν θέματα που αφορούν την οργάνωση, δομή και λειτουργία του οργανισμού καθώς και την ισχυρή ανάπτυξή του σε θέματα προβολής του ελληνικού τουρισμού.

Ο υπουργός χαιρέτισε την ανάληψη καθηκόντων προέδρου ΕΟΤ από την κυρία Γκερέκου και επισήμανε ότι με την εμπειρία της στα θέματα του τουρισμού, θα συμβάλει στην εξέλιξη του οργανισμού και την προσαρμογή του στις νέες απαιτήσεις του διεθνούς τουριστικού περιβάλλοντος.

Η κυρία Γκερέκου μετά τη συνάντηση με τον υπουργό δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και τον υπουργό για την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω τη θέση προέδρου του ΕΟΤ. Είναι για εμένα μεγάλη πρόκληση καθώς είναι χώρος που γνωρίζω καλά και αγαπώ πολύ. Θα επιδιώξω την ενδυνάμωση του ΕΟΤ σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για τη χώρα. Στόχος μας είναι μαζί με τους εργαζόμενους που κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα αξιοποιηθούν στον μέγιστο βαθμό, ένας σύγχρονος, εξωστρεφής και καινοτόμος οργανισμός.

Ο ΕΟΤ είναι ο πρεσβευτής της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο και όλοι μαζί, η πολιτική ηγεσία, εγώ, οι άνθρωποι του οργανισμού θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνία του πλανήτη».

Πηγή: ΑΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.