Quantcast
Ο Βασίλης Ανδρικόπουλος ειδικός σύμβουλος του Μητσοτάκη για θέματα Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας - enikonomia.gr
share

Ο Βασίλης Ανδρικόπουλος ειδικός σύμβουλος του Μητσοτάκη για θέματα Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας

δημοσιεύτηκε:

Ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για θέματα Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας αναλαμβάνει ο Βασίλης Ανδρικόπουλος, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και στέλεχος επιχειρήσεων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα τελευταία 23 χρόνια ο κ. Ανδρικόπουλος εργάστηκε σε διοικητικές και επιτελικές θέσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έως σήμερα ήταν διευθύνων σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Green Cola Hellas ΑΕ, μέτοχος και αντιπρόεδρος του online supermarket, caremarket.gr καθώς και μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του GFG Bakery, της αλυσίδας ελληνικών φούρνων που δημιουργήθηκαν πριν από δύο χρόνια στις ΗΠΑ.

Από το 1996, όταν ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του, έχει εργαστεί σε κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Σημαντικοί σταθμοί της πορείας του, η εργασία του στην DIΑGEO Plc, στην οποία διετέλεσε CFO για τις Ευρωπαϊκές Αγορές και μέλος της ηγετικής ομάδας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο, καθώς και η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ.

Eίναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά Executive Trainings στο Harvard Business School και στο INSEAD πάνω σε οικονομικά θέματα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.