Quantcast
Θάνου: Δεν παραιτούμαι - Θα ήταν σαν να συμπράττω στην παράνομη εφαρμογή μίας διάταξης - BINTEO - enikonomia.gr
share

Θάνου: Δεν παραιτούμαι – Θα ήταν σαν να συμπράττω στην παράνομη εφαρμογή μίας διάταξης – BINTEO

δημοσιεύτηκε:

Αυτός ο νόμος, αυτή η διάταξη είναι παράνομη, ως εκ τούτου “αν παραιτηθώ είναι σαν να συμπράττω στην παράνομη εφαρμογή μίας διάταξης”, απάντησε η Βασιλική Θάνου όταν ερωτήθηκε σχετικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον ΑΝΤ1. Αυτός είναι ο λόγος που δεν παραιτούμαι, πρόσθεσε.

Η κ. Θάνου έκανε τη σχετική δήλωση στον απόηχο της άγριας κόντρας που ξέσπασε, χθες, επί του ζητήματος μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος.

Σημείωσε ότι ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί “αποδεικνύει ότι υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θέση αυτή (σσ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού) από ορισμένους φορείς και από ορισμένα πρόσωπα και ορισμένες άλλες παρατάξεις”. Αυτό δικαιολογεί σε έναν βαθμό, συμπλήρωσε, “και την προσπάθεια αυτή της βίαιης αποπομπής της διοίκησης από τη θέση της”.

Υπογράμμισε πως είναι αυταπόδεικτο ότι η διάταξη αυτή είναι “άκρως φωτογραφική”, καθώς αφορά αποκλειστικά και μόνο την Αρχή Ανταγωνισμού έναντι όλων των άλλων 22 ανεξάρτητων Αρχών, οι οποίες λειτουργούν στο ελληνικό κράτος, όπως είπε. Διερωτώμαι, η ανεξαρτησία και η αμεροληψία -σύμφωνα με την αιτιολογία της κυβέρνησης- αφορά μόνο την Αρχή Ανταγωνισμού, συνέχισε και πρόσθεσε ότι “με στοχοποιούν επειδή με συνδέουν με τον Αλέξη Τσίπρα”.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.