Quantcast
Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: 24ωρη προθεσμία πήρε ο χειριστής του σκάφους - enikonomia.gr
share

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: 24ωρη προθεσμία πήρε ο χειριστής του σκάφους

δημοσιεύτηκε:

Ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου ζήτησε και έλαβε 24ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή και έως τότε θα κρατείται στο Λιμεναρχείου Ναυπλίου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το argolikeseidhseis.gr.

Ο εισαγγελέας Ναυπλίου του απήγγειλε κατηγορίες για διατάραξη συγκοινωνιών, για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμέλειας και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Το βράδυ της Παρασκευής, το σκάφος, που οδηγούσε ο 44χρονος, εμβόλισε τη βάρκα στην οποία επέβαιναν τρία αδέλφια, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά η αδελφή τους.

Ο ίδιος ο 44χρονος υποστηρίζει ότι δεν είδε το μικρό σκάφος στο οποίο επέβαιναν τα τρία αδέρφια. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Νίκος Εμμανουηλίδης, ο 44χρονος δεν προσπάθησε να διαφύγει σε καμία στιγμή. “Έβγαλε ανθρώπους έξω, στη συνέχεια τραυματίστηκε στα βράχια, έχασε τις αισθήσεις του, ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο διάστημα και στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί μου” υποστήριξε ο κ. Εμμανουηλίδης.

Σημειώνεται πως ο Γάλλος χειριστής υποβλήθηκε σε αιματοληψία για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ και τα αποτελέσματα θα βγουν τη Δευτέρα. Σε αλκομέτρηση υποβλήθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες του ταχύπλοου με αρνητικά αποτελέσματα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.