Quantcast
Γεωργιάδης: Άλλες 2 συνεδριάσεις μετά τις 15 Αυγούστου για την τελική επεξεργασία των ΚΥΑ σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης: Άλλες 2 συνεδριάσεις μετά τις 15 Αυγούστου για την τελική επεξεργασία των ΚΥΑ σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό

δημοσιεύτηκε:

Επίκεινται άλλες 2 συνεδριάσεις μετά τις 15 Αυγούστου για την τελική επεξεργασία των ΚΥΑ σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό.

Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως αναφέρει ο υπουργός κάτω από την ανάρτηση της σχετικής φωτογραφίας: «Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου Διοίκησης για το Ελληνικό. Επίκεινται άλλες 2 συνεδριάσεις μετά τον 15Αύγουστο για την τελική επεξεργασία των ΚΥΑ. Ευχαριστούμε όλους όσοι διέκοψαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εντός χρονοδιαγράμματος».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο υπουργός είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Σήμερα συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης, για τη συνεδρίαση του οποίου προηγήθηκε εξαιρετικά εντατική εργασία επτά συναρμόδιων Υπουργείων συν το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προκειμένου να εγκρίνει τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις ώστε στη συνέχεια να δημοσιευτούν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Στόχος είναι ως το μεθεπόμενο Σάββατο να έχουν δημοσιευτεί όλες οι ΚΥΑ ώστε να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός για το καζίνο, ο οποίος θα γίνει 30 Σεπτεμβρίου και πιστεύω ότι θα έχει επιτυχία. Δεν τίθεται θέμα παράτασης του διαγωνισμού».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.