Quantcast
Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην Εύβοια - Οι Αρχές εξετάζουν τα άλλοθί τους - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην Εύβοια – Οι Αρχές εξετάζουν τα άλλοθί τους – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Το ενδεχόμενο εμπρησμού εξετάζουν οι Αρχές στην Εύβοια, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, καθώς η πυρκαγιά ξέσπασε σε τρία διαφορετικά σημεία τα οποία μάλιστα προκάλεσαν ισάριθμες ανεξάρτητες εστίες φωτιάς κοντά στο σημείο έναρξης της πυρκαγιάς στο καταφύγιο Αγριλίτσας που βρίσκεται πλησίον της μονής Μακρυμάλλης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, εντοπίστηκαν ευρήματα που υποδεικνύουν εμπρησμό και στα τρία σημεία που εκδηλώθηκαν οι φωτιές. Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης, έχουν εντοπιστεί είδη καύσης, στουπιά, πλαστικά μέρη μπιτονιών , τα οποία ενδεχομένως είχαν εύφλεκτο υγρό, συσσωρευμένη καύσιμη ύλη όπως κλαδιά και ξύλα ενώ βρέθηκαν και κάποια φιαλίδια υγραερίου τα οποία ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν όντως σχετίζονται με την εκδήλωση της μεγάλης πυρκαγιάς.

Επίσης, ανέφερε ότι τα κλιμάκια της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού φαίνεται να έχουν σχηματίσει το προφίλ τριών βασικών υπόπτων και μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο να τους εξετάσουν. Πρόκειται για κατοίκους των περιοχών. Και οι τρεις έχουν παρουσιάσει άλλοθι ότι δεν βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο και στον τόπο κατοικίας τους την ημέρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Ο ένας εξ αυτών μάλιστα είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε κατηγορηθεί για την περσινή φωτιά στο χωριό Κοντοδεσπότι.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.