Quantcast
Λοβέρδος: Θα τους διαλύσω - Είναι ο τελευταίος σπασμός του "Ρασπούτιν" - BINTEO - enikonomia.gr
share

Λοβέρδος: Θα τους διαλύσω – Είναι ο τελευταίος σπασμός του “Ρασπούτιν” – BINTEO

δημοσιεύτηκε:

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδοςχαρακτηρίζοντας “τελευταίο σπασμό του ‘’Ρασπούτιν’’ ” την άσκηση δίωξης σε βάρος του σχετικά με την υπόθεση Novartis. Παράλληλα, κατήγγειλε ότι υπάρχουν νέα στοιχεία που δείχνουν κατάχρηση εξουσίας.

Όπως είπε, ο λόγος για τον οποίο ξαναέρχεται το θέμα στη Βουλή είναι “τυπικός, ότι τότε το είχαν στείλει, τον Απρίλιο, για την προκαταρκτική εξέταση και τώρα το στέλνουν για την άσκηση ποινικής δίωξης. Αλλά ο λόγος αυτός είναι προσχηματικός καθώς με δική μου πρωτοβουλία, η Βουλή, με την προηγούμενη σύνθεσή της, είχε πει με δική μου πρωτοβουλία επαναλαμβάνω, στην Επιτροπή Δεοντολογίας είχα καθίσει ένα δευτερόλεπτο και είχα πει να αρθεί η ασυλία μου. Δεν κρύβομαι πίσω από τίποτα… Αφού το είχα πει τότε και είχε γίνει εκείνη η ψηφοφορία, είναι ελεύθερη η κυρία εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη… Το ξαναστέλνει γιατί θέλει με ‘δημόσιους τρόπους’ να πει ότι “εντάξει αρχειοθετώ όλο τον κόσμο, αλλά να και κάποια αποχρώσα ένδειξη βρήκα, δεν πήγε στράφι η έρευνα”. Γιατί την έλεγαν οι φιλοκυβερνητικές παλιές εφημερίδες “γιατί μας αναστάτωσες δυο χρόνια”. Και λέει ‘να έκανα τη δουλειά μου'” τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Αναφορικά με το αν υπάρχει κάποιο στοιχείο, ο κ. Λοβέρδος είπε “τώρα θα τον δω τον φάκελο που θα έρθει στη Βουλή. Κανένα στοιχείο, αντίθετα έχω να σας πω ότι στο πλαίσιο κατάχρησης εξουσίας που έχει ασκηθεί και οι ευθύνες θα αποδοθούν σε όλες και σε όλους υπάρχουν στοιχεία καινούργια που προέκυψαν μετά τη δική μου παροχή διευκρινίσεων που είναι σε αντίθετη κατεύθυνση. Πήγε μάρτυρας και είπε ότι έδινε χρήματα σε έναν από τους κουκουλοφόρους… Και το σοβαρότερο είναι ότι ένας εκ των μαρτύρων που πήγε χωρίς κουκούλα, επειδή μηνύθηκε, πήγε με τον δικηγόρο του στον ανακριτή του και κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο λέει ότι “άλλα έλεγε και άλλα έγραφαν και ότι πιεζόταν και δεν του έδειχναν στο τέλος να διαβάσει τι είναι αυτό που είχε πει” “.
Και υπογράμμισε: “Έπρεπε αναδρομικώς να δικαιολογηθεί ό,τι έγινε από τους συνωμότες πολιτικούς και από αυτά που έκαναν ορισμένοι δικαστικοί λειτουργοί. Έπρεπε εκ των υστέρων και μετά από δύο χρόνια και έναν χρόνο διαρροών να πουν ότι κάτι έγινε και θα τα βρουν σε επόμενο στάδιο. Ο ‘’Ρασπούτιν’’ τι είχε πει κατά τους κύκλους της κυρίας Ράικου; “Προχωρήστε το και θα τα βρούμε στο μέλλον”… Συντηρείται ένα κλίμα. Αυτό ήταν το σχέδιο, όπως είπε ο κ. Κεγκέρογλου, είναι ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν”.

Όπως επεσήμανε: “Θα τους τσακίσω, θα τους διαλύσω με τα προνόμια διαθέτει ο απλός Έλληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια βουλευτών και υπουργών”.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.