Quantcast
Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ραγίζει καρδιές το "αντίο" της αδελφής της 14χρονης - enikonomia.gr
share

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ραγίζει καρδιές το “αντίο” της αδελφής της 14χρονης

δημοσιεύτηκε:

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στον Αλμυρό Βόλου με τον θάνατο της 14χρονης σε λούνα παρκ . Οι συγγενείς και οι φίλοι της δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη. Ήταν τέτοιο το σοκ που υπέστησαν οι γονείς της, που ο πατέρας της, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Βόλου.

Η 14χρονη ήταν μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, η μικρότερη αδερφή της οικογένειας που έχει ακόμη δύο παιδιά τον 18χρονο Παναγιώτη και τη 16χρονη Ευαγγελία.

Το αντίο της 16χρονης στην αδελφή της, μέσω Facebook, ραγίζει καρδιές. «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω» έγραψε, αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφίλ της με μια πένθιμη κορδέλα. Το ίδιο έκαναν αρκετοί φίλοι και συγγενείς της οι οποίοι επίσης την αποχαιρετούν με μηνύματά τους.

«Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφούλα! τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστέρι μου»«Καλό παράδεισο αγγελούδι!!!!!»

«Τα λόγια περισσεύουν …..Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα του και κουράγιο στους γονείς και τα αδέλφια της!»

Σταθερή η κατάσταση του πατέρα

Στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο του Βόλου ο πατέρας της 14χρονης, οδηγός φορτηγού σε τυροκομική μονάδα της περιοχής. Η κατάστασή του πάντως σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Η κηδεία της άτυχης 14χρονης σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει τη Δευτέρα, αφού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πρώτα νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή πληροφοριών: magnesianews.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.