Quantcast
Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8 για το μεταναστευτικό: Ανώμαλη προσγείωση της κυβέρνησης της ΝΔ στην πραγματικότητα - enikonomia.gr
share

Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8 για το μεταναστευτικό: Ανώμαλη προσγείωση της κυβέρνησης της ΝΔ στην πραγματικότητα

δημοσιεύτηκε:

“Τομεταναστευτικό είναι μείζον θέμα και είναι ένα πεδία που συνιστά πάλι ανώμαλη προσγείωση της κυβέρνησης της ΝΔ στην πραγματικότητα γιατί αποδείχθηκε ότι δεν είναι η τάχα πολιτική ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ που δημιουργεί το θέμα, αλλά όπως σωστά αλλά όψιμα είπε ο κ. Κουμουτσάκος, γεωπολιτικές τάσεις και συνειδητές επιλογές της Τουρκίας” δήλωσε o βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ,Γιώργος Κατρούγκαλος, στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν μπορεί να λυθεί το μεταναστευτικό και το προσφυγικό από μία μόνο χώρα. Είναι ευρωπαϊκό θέμα” πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν επιβάλλεται η εθνική συνεννόηση στο συγκεκριμένο θέμα απάντησε “απολύτως, το είχαμε επιδιώξει, όταν ήμασταν κυβέρνηση και για λόγους προφανείς θα συνεχίσουμε να την επιδιώκουμε και τώρα. Αλλά, αποδεικνύεται πόσο λάθος ήταν ο ακρωτηριασμός του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και η υπαγωγή του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Δεν είναι θέμα αστυνομίας η μετανάστευση, ή αν θέλετε δεν είναι κυρίως θέμα αστυνομίας” ανέφερε.”Στην προσπάθεια μείωσης των πλεονασμάτων προφανώς θα στηρίξουμε με την αυτονόητη προϋπόθεση να μην έχει δυσμενείς “ουρές” σε βάρος των Ελλήνων” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.