Quantcast
Τι είπε ο Πρωθυπουργός για τα Εξάρχεια και το πανεπιστημιακό άσυλο - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τι είπε ο Πρωθυπουργός για τα Εξάρχεια και το πανεπιστημιακό άσυλο – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“‘Η κατάργηση της παραβατικότητας και της ανομίας που κρύβεται πίσω από το πανεπιστημιακό άσυλο, αυτή είναι η σωστή διατύπωση, γιατί δεν καταργήσαμε κανένα άσυλο, δώσαμε τη δυνατότητα στην αστυνομία να παρεμβαίνει, ώστε να αντιμετωπίζει αυτά τα φαινόμενα” δήλωσε οΠρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

“Δουλεύει ήδη. Η αστυνομία κάνει ήδη επεμβάσεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει εμπόρους ναρκωτικών και το παρεμπόριο. Η εικόνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που βλέπαμε πριν από κάποιους μήνες” πρόσθεσε.

“Κάναμε μια πολύ σημαντική τομή, όχι μόνο σημειολογική αλλά και ουσιαστική. Το μέτρο αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά απέναντι σε όσους πιστεύουν πως μπορούν να βρίσκουν εκεί καταφύγιο” τόνισε.

“Ως προς τα Εξάρχεια, το ζήτημα δεν είναι μόνο κατασταλτικό. Είναι το πώς μία γειτονιά της Αθήνας θα ξαναβρεί τον ρυθμό της, τη ζωή της, πώς θα συνεργαστούμε με τον Δήμο για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για την αναγέννηση της περιοχής. Γίνονται επιχειρήσεις στα Εξάρχεια, όπως γίνονται παντού, δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση αυτό. Η αστυνομία έχει πιο έντονη παρουσία και αυτό είναι καλό όχι κακό” υπογράμμισε.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.