Quantcast
Βαρεμένος στον Realfm 97,8 για Μετρό Θεσσαλονίκης: Αυτό που συμβαίνει είναι παλινδρόμηση - enikonomia.gr
share

Βαρεμένος στον Realfm 97,8 για Μετρό Θεσσαλονίκης: Αυτό που συμβαίνει είναι παλινδρόμηση

δημοσιεύτηκε:

“Το έργο για το Μετρό στη Θεσσαλονίκη είχε προγραμματιστεί να λειτουργήσει στο τέλος του 2020, εξαιρουμένου του σταθμού της Ελ. Βενιζέλου, όπου υπήρχε το θέμα αυτό με τα αρχαία. Υπήρξε μία διαδρομή στην αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού, κατέληξαν ότι τα αρχαία μπορούν να παραμείνουν εκεί, υπάρχει η σχετική μελέτη γιατί ισχυρίστηκαν ορισμένοι ότι δεν υπάρχει μελέτη και ο ισχυρισμός αυτός κρύβει μία ανησυχία προκειμένου να θεμελιώσουν επιχειρήματα πειστικά στην περίπτωση που υπάρξει δικαστική προσφυγή”, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Βαρεμένος, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα είπε: “Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι απίστευτη παλινδρόμηση. Ενώ το θέμα είχε πάρει τον δρόμο του, ξαφνικά ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει αυτό που ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη και τίθεται το μεγάλα ερώτημα. Γιατί αυτό; Διότι το έργο πάει πίσω, με βάση αυτή την καθυστέρηση ανάδοχος μπορεί να διεκδικήσει τεράστιες αποζημιώσεις. Δηλαδή όχι για να κατασκευαστεί κάτι, αλλά ως αποζημίωση”.

Σχετικά με την υπόθεση Novartis ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μεταξύ άλλων: “Όταν μία υπόθεση τίθεται στο αρχείο τότε δεν έχουμε σκάνδαλο και είναι σκευωρία, όταν κάποια υπόθεση παραπέμπεται για περαιτέρω διερεύνηση τότε πάλι έχουμε το ίδιο. Θα αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει και όπως μπορεί;”

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.