Quantcast
Ατελείωτες ουρές στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας από πελάτες της Thomas Cook - ΦΩΤΟ - BINTEO - enikonomia.gr
share

Ατελείωτες ουρές στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας από πελάτες της Thomas Cook – ΦΩΤΟ – BINTEO

δημοσιεύτηκε:

Τεράστιες ουρές σχηματίζονται στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας όπου συνωστίζονται οι πελάτες-τουρίστες της Thomas Cook, καθώς η εταιρεία έβαλε λουκέτο και άφησε στον αέρα χιλιάδες ταξιδιώτες,

Όπως τόνισε νωρίτερα στον realfm 97.8 o υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, “ο υπολογισμός ως τώρα λέει πως περίπου 50.000 φιλοξενούμενοι είναι σε όλη τη χώρα. Γιατί η Κρήτη είναι ένα μεγάλο μέρος, αλλά υπάρχουν και στις Κυκλάδες, υπάρχουν στα Δωδεκάνησα, στη Ζάκυνθο, στην Κέρκυρα, στην Κω, στη Σκιάθο. Από την Thomas Cook 50.000 κόσμος είναι σε όλη την Ελλάδα”.

Πάντως, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας τους τουρίστες περιμένει ένας Γολγοθάς καθώς έχουν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις της Thomas Cook και έχουν σχηματιστεί ατελείωτες ουρές.


Όπως δημοσίευσε το corfupress.gr, περισσότεροι από 1.200 τουρίστες, πελάτες της Thomas Cook, αναμένεται να αναχωρήσουν με άλλες πτήσεις από την Κέρκυρα, μετά τη χρεοκοπία του τουριστικού κολοσσού.

Έξι πτήσεις ήταν προγραμματισμένες για σήμερα με την Thomas Cook οι οποίες και ακυρώθηκαν, ενώ, όλες οι πτήσεις της Condor, θυγατρική της Thomas Cook, πραγματοποιούνται κανονικά μέχρι νεωτέρας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.