Quantcast
Κάλεσμα Γεωργιάδη στους διεθνείς επενδυτές: Τώρα είναι η ώρα να βάλετε τα λεφτά στο τραπέζι - enikonomia.gr
share

Κάλεσμα Γεωργιάδη στους διεθνείς επενδυτές: Τώρα είναι η ώρα να βάλετε τα λεφτά στο τραπέζι

δημοσιεύτηκε:

Το ενδεχόμενο η διεθνής οικονομία να μπει σε υφεσιακό κύκλο μπορεί να αποδειχθεί ευκαιρία για την ελληνική οικονομία τόσο λόγω της μείωσης των επιτοκίων όσο και λόγω της δυνατότητας προσέλκυσης επενδύσεων.

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης στο στρατηγικό συνέδριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ): «Η Ελληνική Οικονομία στη Νέα Εποχή των Επενδύσεων και της Ανάπτυξης».

Επίσης υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να διαμορφώσει φιλικό επενδυτικό περιβάλλον έτσι ώστε να πείσει τους επενδυτές να έρθουν στη χώρα μας τώρα που υπάρχουν ευκαιρίες.

Ο κ. Γεωργιάδης απηύθυνε πρόσκληση προς τους διεθνείς επενδυτές λέγοντας χαρακτηριστικά «τώρα είναι η ώρα να βάλετε τα λεφτά στο τραπέζι. Όποιος δεν επενδύσει τώρα στην Ελλάδα θα χάσει και όποιος επενδύσει θα κερδίσει».

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι κατατέθηκε το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο στη Βουλή ενώ απαντώντας στην πρόταση του ΤΕΕ για τη δημιουργία ενιαίας αδειοδοτικής αρχής ανέφερε ότι θα γίνει το προσεχές διάστημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.