Quantcast
Μπάρκας στον Realfm 97,8: Έπεσε το σύστημα στη διαδικασία εγγραφής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ - Τα στοιχεία είναι καλά - enikonomia.gr
share

Μπάρκας στον Realfm 97,8: Έπεσε το σύστημα στη διαδικασία εγγραφής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Τα στοιχεία είναι καλά

δημοσιεύτηκε:

“Ήταν μια καλή ημέρα σήμερα γιατί από όσο ενημερώθηκα έπεσε το σύστημα χθες στη διαδικασία εγγραφής νέων μελών. Τα στοιχεία είναι καλά, ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα που έχει απευθύνει το κόμμα και ο Αλέξης Τσίπρας. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μια δουλειά παραπάνω αλλά τα πρώτα δείγματα είναι θετικά” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα ανέφερε ότι “είμαστε παρόντες στην κριτική και στην άσκηση αν θέλετε της αντιπολιτευτικής μας λογικής. Πρέπει να βρούμε τον βηματισμό μας λίγο παραπάνω και πιστεύω θα μας δοθεί αυτός ο χρόνος”.

“Εγώ είμαι της άποψης ότι η αυτοκριτική γίνεται στα όργανα του κόμματος και όχι στους τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς δέκτες. Με την έννοια ότι τα κόμματα έτσι λειτουργούν. Βεβαίως, ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι γνώστης της πραγματικότητας και αν έχει συμβεί κάτι να ενημερωθεί. Αλλά η αυτοκριτική όσον αφορά το κόμμα μας και την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από το 2015-2019 από τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει στα όργανα” πρόσθεσε.


“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέτρεψε την κυβέρνηση Σαμαρά, ο κ. Σαμαράς πήγε στην εκλογή προέδρου, όλοι τα θυμόμαστε αυτά. Είναι μια συνταγματική διαδικασία. Ο κ. Βούτσης είπε κάτι που είναι σχετικά λογικό ότι προγραμματικά ήμασταν σχετικά έτοιμοι αλλά από εκεί και πέρα ως κόμμα που δεν είχε ασκήσει εξουσία ως το 2015, ήμασταν άπειροι όσον αφορά αυτό το κομμάτι” σχολίασε.

“Δεν είδα ούτε την ταινία του Γαβρά, ούτε το βιβλίο διάβασα. Να δείτε το Τζόκερ, είναι μια πολύ ωραία ταινία” τόνισε.

Ερωτηθείς αν βλέπει τον κ. Βαρουφάκη σαν Τζόκερ απάντησε “όχι, έχει άλλα χαρακτηριστικά και δεν είναι Τζόκερ σε καμία περίπτωση”.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.