Quantcast
Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ - Πληροφορίες για έναν τραυματία και άτομα με αναπνευστικά προβλήματα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ – Πληροφορίες για έναν τραυματία και άτομα με αναπνευστικά προβλήματα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στην ΑΣΟΕΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 50 ατόμων, συγκεντρώθηκαν στην συμβολή της Δεριγνύ με την Πατησίων και πέταξαν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών. Η αστυνομία απαντώντας έκανε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Στη συνέχεια μια ομάδα φοιτητών προσπάθησε να μπει μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου, το οποίο είναι κλειστό με απόφαση της Συγκλήτου έως τις 17 Νοεμβρίου. Άνδρες των ΜΑΤ εισήλθαν στον χώρο για να τους απομακρύνουν.


Οι φοιτητές έχουν συγκεντρωθεί στα σκαλιά της εισόδου και έχουν περικυκλωθεί από δυο διμοιρίες των ΜΑΤ, καθώς έχουν εντολή να εκκενώσουν τον χώρο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, καταφτάνουν κι άλλοι φοιτητές για να συμπαρασταθούν σε όσους βρίσκονται μέσα στο Πανεπιστήμιο, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική από τα χημικά.


Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια προσαγωγή, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν έξι τραυματίες. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στον Realfm 97,8 ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, ένα φοιτητής έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και άλλοι πέντε έχουν αναπνευστικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται, ότι η αστυνομία, σε επιχείρηση που πραγματοποίησε χθες σε εσωτερικούς χώρους της ΑΣΟΕΕ, βρήκε, μεταξύ άλλων, κοντάρια, κράνη, κουκούλες, μάρμαρα και πέτρες. Αυτοί οι χώροι αποτελούσαν ορμητήρια ατόμων για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.