Quantcast
Βόζεμπεργκ στον Realfm 97,8: Δεν έπρεπε να καταργηθεί η διάταξη για τη βλασφημία - enikonomia.gr
share

Βόζεμπεργκ στον Realfm 97,8: Δεν έπρεπε να καταργηθεί η διάταξη για τη βλασφημία

δημοσιεύτηκε:

“Είμαι υπέρ του ότι δεν έπρεπε να καταργηθεί η διάταξη. Καλώς θεσπίστηκε. Αν κανείς δει το σκεπτικό και την εισηγητική έκθεση αυτής της νέας νομοθετικής πρωτοβουλίας, θα δει ότι υπερασπίζεται όλες τις θρησκείες που έχουν αναγνωριστεί στη χώρα μας, όχι μόνο τη χριστιανική θρησκεία” δήλωσε στον Realfm 97,8, η ευρωβουλευτής της ΝΔ,Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα, πρόσθεσε “η πλειονότητα του ελληνικού λαού, που είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι θεωρούμε ότι είναι μια προστασία το να υπάρχει μια ποινική διάταξη που τιμωρεί εκείνους που ασεβούν με τέτοιο τρόπο χυδαίο κατά των Θείων”.

“Διαμαρτύρονται ορθά οι Έλληνες αλλά και άλλοι ότι αποφασίζουμε οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας και ποτέ δεν τις έχουμε εφαρμόσει” τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.


“Να μην ξεχνάμε ότι εδώ και χρόνια όλοι ασκούμε κριτική στην Ε.Ε. ότι απέτυχε να έχει μια σωστή μεταναστευτική πολιτική με το δεδομένο ότι χώρες κλείνουν τα σύνορα, ότι οι μετεγκαταστάσεις είναι ελάχιστες εφαρμόσιμες, ότι ακόμη και η δήλωση ΕΕ – Τουρκίας πλημμελώς εκτελείται όταν έχουμε μια Τουρκία που έχει υποχρέωση μέσα από τη συμφωνία να ελέγξει τις ροές και τους διακινητές και αντιθέτως δεν τιμωρείται που δεν το πράττει” υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.