Quantcast
Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8: Από τις εννέα διατάξεις τουλάχιστον οι οκτώ ήταν θετικές, αλλά υπάρχουν δύο μελανά σημεία στην αναθεώρηση του Συντάγματος - enikonomia.gr
share

Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8: Από τις εννέα διατάξεις τουλάχιστον οι οκτώ ήταν θετικές, αλλά υπάρχουν δύο μελανά σημεία στην αναθεώρηση του Συντάγματος

δημοσιεύτηκε:

“Το εύρος της αναθεώρησης του Συντάγματος και σε έναν βαθμό και το βάθος της, προσδιορίστηκε από την ιδιομορφία που είχε αυτή η αναθεώρηση, δηλαδή άλλη πλειοψηφία να την έχει ξεκινήσει και άλλη πλειοψηφία να την ολοκληρώσει. Θεωρώ ότι η πρόταση της ΝΔ δεν ήταν τόσο συγκροτημένη όσο η δική μας” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ανέφερε ότι “από τις εννέα διατάξεις τουλάχιστον οι οκτώ ήταν θετικές, αλλά υπάρχουν δύο μελανά σημεία στην Αναθεώρηση. Το ένα είναι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και αν θα μπορεί να εκλέγεται με σχετική πλειοψηφία, πράγμα που υποβαθμίζει το κύρος του αρχηγού του κράτους και δημιουργεί κινδύνους να εξαρτάται πλήρως από το κόμμα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, να είναι παιχνίδι στα χέρια ενός κόμματος”.

“Το δεύτερο μελανό σημείο κατά τη γνώμη μου είναι η άρνηση του κυβερνώντος κόμματος αλλά και του ΚΙΝΑΛ να δεχτούν τη θετική αλλαγή που κάναμε στο άρθρο 86 για την ποινική ευθύνη των υπουργών για το μέλλον” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.