Quantcast
Ικανοποίηση Κορκίδη από τις βελτιώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο - enikonomia.gr
share

Ικανοποίηση Κορκίδη από τις βελτιώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο

δημοσιεύτηκε:

Ικανοποιημένος, δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης «από τις 12 και πλέον βελτιώσεις στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο».

Ο κ. Κορκίδης δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε τη συνέπεια της κυβέρνησης και πιστεύουμε πως ο νέος φορολογικός νόμος θα είναι η απαρχή για την αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας. Ένας κύκλος εξορθολογισμού της υπερφορολόγησης των τελευταίων ετών, ξεκινά με το νέο φορολογικό για να δώσει τις αναγκαίες φορολογικές ανάσες σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Επισημαίνονται αρκετές βελτιωτικές αλλαγές στις διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή και υλοποιούνται άμεσα σημαντικές φοροελανφρύνσεις, με μειώσεις φόρου εισοδήματος, μειώσεις ΦΠΑ, ελαφρύνσεις σε ιδιοκτήτες ακινήτων και σε εργαζόμενους, μείωση τριών συντελεστών φορολόγησης σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις και τέλος εφαρμόζεται μία νέα πάγια ρύθμιση χρεών με διπλάσιες δόσεις.

Η φορολογική συνέπεια είναι το μόνο ισοδύναμο στις φοροελαφρύνσεις ύψους 1,2 δισ. ευρώ, που φέρνει ο “νόμος-ανάσα” στον οποίο δεν υπάρχουν κερδισμένοι και χαμένοι, αφού όλοι θα πληρώσουμε λιγότερους φόρους μετά από πολλά χρόνια και θα έχουμε μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα. Κάθε όμως περαιτέρω μείωση των φόρων μας, τώρα και στο μέλλον, είναι καλοδεχούμενη!».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.