Quantcast
Χαρίτσης στον Realfm 97,8: Απαιτείται από όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σοβαρότητα όταν τοποθετούμαστε δημόσια - enikonomia.gr
share

Χαρίτσης στον Realfm 97,8: Απαιτείται από όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σοβαρότητα όταν τοποθετούμαστε δημόσια

δημοσιεύτηκε:

“Η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πήρε μια απόφαση να καταψηφίσει την νέα ευρωπαϊκή επιτροπή με ένα σαφές σκεπτικό. Η επιτροπή αυτή τη στιγμή κάνει πολύ λιγότερα από όσα απαιτούνται τόσο στο ζήτημα του προϋπολογισμού, όσο και στο προσφυγικό” δήλωσε στον Realfm 97,8 ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Μιλώντας στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα πρόσθεσε ότι “ο κάθε ευρωβουλευτής έχει την ευθύνη της επιλογής του και γι’αυτό υπήρξαν πράγματι δύο ευρωβουλευτές, οι οποίοι κράτησαν διαφορετική στάση. Η θέση της ευρωομάδας μας είναι όμως σαφής και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών”.

Ερωτηθείς για την επίθεση Πολάκη στην κ. Αγαπηδάκη απάντησε ότι “Όλοι μας όταν τοποθετούμαστε δημόσια ειδικά σε τέτοια ζητήματα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και στις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε, και κυρίως για να μην χάνουμε και το δίκιο μας μερικές φορές. Νομίζω απαιτείται από όλους μας μεγάλη σοβαρότητα, αυτό αφορά προφανώς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, από εκεί και πέρα βεβαίως νομίζω ότι δεν πρέπει να χάνουμε την ουσία. Η κ. Αγαπηδάκη έκανε μια καριέρα στα social media τα προηγούμενα χρόνια με υβρεολόγια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του. Νομίζω είναι ένα ζήτημα στο οποίο και η στάση του Πρωθυπουργού να την επιβραβεύσει αναθέτοντας της έναν τόσο ευαίσθητο τομέα προκαλεί πολλά ερωτηματικά” σχολίασε το θέμα που προέκυψε με τιςδηλώσεις Πολάκη κατά της συντονίστριας για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνης Αγαπηδάκη και το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Ερωτηθείς για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, ο Αλ. Χαρίτσης επέκρινε τη στάση της κυβέρνησης, διαμηνύοντας ότι “δεν μπορούμε να συγχέουμε το προσφυγικό με ζητήματα υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων”. “Δεν χωρούν μικροπολιτικές λογικές. Ως χώρα πρέπει να ασκήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση ώστε η Ευρώπη να αναλάβει τις ευθύνες της και σε αυτό το ζήτημα”, συνέχισε.

Ακούστε το ηχητικό:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.