Quantcast
Έρευνα για εμπρησμό στο ξενοδοχείο της Συγγρού - Δύο ύποπτοι στο στόχαστρο - enikonomia.gr
share

Έρευνα για εμπρησμό στο ξενοδοχείο της Συγγρού – Δύο ύποπτοι στο στόχαστρο

δημοσιεύτηκε:

Από τρεις διαφορετικές εστίες ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε την Πέμπτη σε ξενοδοχείοστη λεωφόρο Συγγρού. Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε από τρεις εστίες σε δύο άδεια δωμάτια, το ένα στον πρώτο όροφο και το άλλο στον δεύτερο. Εκεί βρέθηκαν τρία πλαστικά μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, πιθανότατα πετρέλαιο, τα δύο από τα οποία ήταν καμένα κι ένα αλλοιωμένο πάνω στα στρώματα των κρεβατιών.

Επίσης, στον δεύτερο όροφο βρέθηκαν δύο ακόμη μπιτόνια γεμάτα με εύφλεκτο υγρό, όπως και ίχνη περιέλουσης στο κλιμακοστάσιο του πρώτου ορόφου.

Οι έρευνες των αξιωματικών του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής στρέφονται σε δύο υπόπτους. Όπως ανέφερε το STAR, οι καθαρίστριες που εργάζονται στο ξενοδοχείο είπαν πως δύο άτομα κινούνταν ύποπτα στον 1ο και 2ο όροφο του κτιρίου, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά. Μάλιστα, υποστήριξαν ότι ήταν ήταν πρόσωπα που δεν είχαν ξαναδεί στο ξενοδοχείο.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας, ενώ έχουν λάβει καταθέσεις από τουλάχιστον 20 – 25 άτομα, πελάτες και εργαζόμενους του ξενοδοχείου. Από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους μέχρι στιγμής εκτιμάται ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε τη στιγμή που δικαστικοί επιμελητές θα σφράγιζαν το ξενοδοχείο, λόγω οικονομικών οφειλών ενοικίων και θα άλλαζαν τις κλειδαριές.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.