Quantcast
Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση διακατέχεται από σύνδρομο "αριστεροφοβίας" - enikonomia.gr
share

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση διακατέχεται από σύνδρομο “αριστεροφοβίας”

δημοσιεύτηκε:

Για “αριστεροφοβία” κατηγορεί την κυβέρνηση η Ελληνική Λύση μετά την απόφαση τηςΕλληνικής Αστυνομίαςνα στείλει στον Συνήγορο του Πολίτη τις αναφορές και τα βίντεο από τις συλλήψεις και τις προσαγωγές που έγιναν στα χθεσινά επεισόδια και τις πορείες στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

“Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια , αλλά και τις επιθέσεις μπαχαλάκηδων που είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Η κυβέρνηση διακατέχεται από το σύνδρομο της “αριστεροφοβίας”! Την επόμενη φορά η αστυνομία να πετάει στους μπαχαλάκηδες λουλούδια! Να αποταχθούν τώρα οι αστυνομικοί για να σταματήσουν να φωνάζουν οι ψευτοαριστεροί; Φτερνίζονται οι ψευτοαριστεροί και παθαίνουν πνευμονία οι Νεοδημοκράτες!

Δυστυχώς για όλους όσους διαμαρτύρονται, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να “επιβληθεί” η ευνομία σε ένα κράτος! Όταν οι μπαχαλάκηδες σπάνε, χτυπούν, καίνε, δυστυχώς για την αστυνομία απαιτείται και η χρήση βίας, ως μέσο αποτροπής περαιτέρω καταστροφών!”


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.