Quantcast
Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω του 6ου «Santa Run Athens» - enikonomia.gr
share

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω του 6ου «Santa Run Athens»

δημοσιεύτηκε:

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο χριστουγεννιάτικος αγώναςδρόμου, «Santa Run Athens», στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πρόκειται για την 6η κατά σειρά διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι, τρέχοντας συμβολικά μία διαδρομή τριών χιλιομέτρων, χωρίς χρονομέτρηση.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εξαιτίας του αγώνα δρόμου και έως την ολοκλήρωσή του, ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας:

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τροχαία, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους:

-Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Σέκερη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Αμαλίας .

-Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.