Quantcast
Είπαν τα κάλαντα στον Προκόπη Παυλόπουλο - Η μαντινάδα και οι ευχές για νέα θητεία - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Είπαν τα κάλαντα στον Προκόπη Παυλόπουλο – Η μαντινάδα και οι ευχές για νέα θητεία – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Γιορτινό είναι το κλίμα στο Προεδρικό Μέγαρο. Τη γιορτή άνοιξε η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά που έψαλαν τα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

«Συμβολίζετε τους διαχρονικούς αγώνες του έθνους μας. Είστε η επιβράβευση που δείχνει το υψηλό μας φρόνημα» είπε ο κ. Παυλόπουλος και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους.

Στη συνέχεια έψαλαν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Πνευματικό Κέντρο Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ», ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, ο Λαογραφικός Σύλλογος Άρτας «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «ΚΡΗΤΕΣ», η Παιδική Χορωδία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Φερών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού, ο Σύλλογος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ» Άρτα ευχήθηκε χρόνια πολλά στον κ. Παυλόπουλο και του είπε ότι «ευχόμαστε τα επόμενα πέντε χρόνια να είστε στο τιμόνι της πατρίδας».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.