Quantcast
Καραμανλής: Συγκροτήθηκε επιτροπή για τα αίτια της διακοπής κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό - enikonomia.gr
share

Καραμανλής: Συγκροτήθηκε επιτροπή για τα αίτια της διακοπής κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό

δημοσιεύτηκε:

Τη συγκρότηση ειδικής Επιτροπής, υπό τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, που θα διερευνήσει τα ακριβή αίτια της διακοπής της κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, χθες κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Κώστας Καραμανλήςκάλεσε σήμερα στο υπουργείο εκπροσώπους της εταιρείας Νέα Οδό ΑΕ, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τη διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, στα διόδια Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα, στα διόδια Θηβών.

Η ειδική Επιτροπή θα εξακριβώσει, επίσης, τα ακριβή αίτια της διακοπής και το κατά πόσον ο Παραχωρησιούχος (Νέα Οδός) τήρησε τις συμβατικές του υποχρεώσεις για τη διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων.

Σημειώνεται πως τα συμπεράσματα και οι προτάσεις της Επιτροπής θα δοθούν εντός μίας εβδομάδας στον κ. Καραμανλή, ο οποίος στη συνέχεια θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται, επίσης, πως το υπουργείο αναλαμβάνει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση της επιβολής κυρώσεων, σε κάθε αρμόδιο φορέα, με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή αντίστοιχων περιστατικών στο μέλλον.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.