Quantcast
Καιρός: Πού θα βρέξει σήμερα - Η αναλυτική πρόγνωση - enikonomia.gr
share

Καιρός: Πού θα βρέξει σήμερα – Η αναλυτική πρόγνωση

δημοσιεύτηκε:

Πρόσκαιρες τοπικές βροχές και μέχρι τις πρωινές ώρες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στην ανατολική και βόρεια Θεσσαλία και πιθανώς στις Σποράδες σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, μέχρι τις πρωινές ώρες στα βόρεια με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική και βόρεια Θεσσαλία και πιθανόν στις Σποράδες, και τις απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο και την Στερεά όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 ως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια έως το μεσημέρι όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες παροδικές νεφώσεις μέχρι τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού. Πολύ γρήγορα γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-08-2020

Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.