Quantcast
Κακοκαιρία στην Αττική: Χιόνισε στα βόρεια προάστια - Πού το έχει “στρώσει” - enikonomia.gr
share

Κακοκαιρία στην Αττική: Χιόνισε στα βόρεια προάστια – Πού το έχει “στρώσει”

δημοσιεύτηκε:

Το κύμα κακοκαιρίαςπου πλήττει τη χώρα έγινε αισθητό και στην Αττική. Το βράδυ της Πέμπτης χιόνισεστα βόρεια προάστια, ενώ στα ορεινά το έχει “στρώσει”.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στη Λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ ρεύμα προς το καζίνο, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Αγ. Πέτρου έως το ύψος του Σ.Ν. Πεντέλης ‘’414΄΄ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από 11:15 ώρα), όπως και στο τέρμα οδού Φυλής, στο ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών, Φυλή (ρεύμα προς Δερβενοχώρια).

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 από την Ιπποκράτειο Πολιτεία και την Παλαιά Πεντέλη, που έχουν ντυθεί “στα λευκά”.


Ποια σχολεία θα είναι σήμερα κλειστά

Οι γονείς θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα σχολεία ή τους κατά τόπους δήμους, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις θα ανοίξουν αργότερα, όπως στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, όπου τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 10.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, όπως Δήμο Φλώρινας, τον Δήμο Αμυνταίου και των Δήμο Πρεσπών, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην Π.Ε. Φλώρινας, μετά από απόφαση των δήμαρχων.

Επίσης, στην Π.Ε. Κοζάνης και στους δήμους, Εορδαίας, Κοζάνης, Σερβίων, και Βοΐου τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 9.15 πμ. Το ίδιο θα συμβεί στο δήμο Άργους Ορεστικού, στο δήμο Καστοριάς και στο δήμο Γρεβενών, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.