Quantcast
Βελόπουλος: Ακούσαμε έκθεση ιδεών από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Βελόπουλος: Ακούσαμε έκθεση ιδεών από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης”, Κυριάκος Βελόπουλος, είπε κατά την ομιλία του στη Βουλή για τα εργασιακά “θα διαφοροποιηθώ από τους υπόλοιπους αρχηγούς γιατί ακούσαμε έκθεση ιδεών. Δεν άκουσα βασικά προτάσεις, άκουσα μόνο θεωρητικολογία και αντιπολιτευτικό λόγο”.

“Λυπάμαι κ. Πρωθυπουργέ σήμερα είπατε μισές αλήθειες και αυτό που μένει στη δική μου λογική είναι ότι η μισή αλήθεια είναι ψέμα. Λέτε ότι μειώσατε τον ΕΝΦΙΑ, ποιος τον επέβαλε; Εσείς! Είναι σαν το ανέκδοτο με τον Χότζα και τα ζωντανά στο σπίτι” πρόσθεσε.


Στη δευτερολογία του ο κ. Βελόπουλος σχολιάζοντας την πρωτοβουλία Βαρουφάκη να καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής στικάκι με τις επίμαχες ηχογραφήσεις των συνεδριάσεων του Eurogroup 2015 υποστήριξε: “έπρεπε τότε να μιλήσουν κάποιοι. Μετά από τόσα χρόνια ίσως να είναι λίγο αργά. Στην πενταετία παραγράφονται τα αδικήματα», ενώ διερωτήθηκε εάν είναι νόμιμη η πρωτοβουλία του επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Η σημερινή συζήτηση δεν ήταν παρά μία σπέκουλα μικροπολιτικής αντιπαράθεσης για να συντηρηθούν οι δυο πόλοι, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και να διαχειριστούν τα δικά τους προβλήματα. «Η ύπαρξη του ενός, είναι αυτονόητα η ύπαρξη του άλλου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στο θέμα του κατώτερου μισθού έκανε λόγο για «πλειστηριασμούς».

«Το θέμα δεν είναι πόσα θα δώσετε γιατί δεν θα τα δώσετε εσείς ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που μπορείτε να δώσετε είναι δουλειά στους Έλληνες αλλά δίνετε ανεργία, ύφεση και ψευδή ανάπτυξη», είπε ο κ. Βελόπουλος.

«Όταν μιλάτε για μειώσεις μισθών», συνέχισε, «θα πρέπει να σκεφτείτε και τις μειώσεις μισθών των αξιωματούχων του κράτους και των στελεχών των ΔΕΚΟ», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Δεν υπάρχει ένα σοβαρό σχέδιο για να βγει η χώρα από την κρίση. Σοβαρό σχέδιο θέλει σοβαρή κυβέρνηση και σοβαρή αντιπολίτευση. Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον Έλληνα», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

Δείτε το βίντεο:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.