Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ποιες αποδείξεις θα μετρούν διπλά» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις αλλαγές στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τον Απρίλιο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η λίστα με τα 20 επαγγέλματα από τα οποία οι φορολογούμενοι μπορούν να χτίσουν γρηγορότερα το απαιτούμενο 30% των δαπανών τους με ηλεκτρονικές συναλλαγές.

-Το μέτρο στοχεύει στη μείωση της φοροδιαφυγής και στην αύξηση των εσόδων κατά 2,05 δισ. ευρώ.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο στρατηγός Κωσταράκος απαντά στον Καμμένο για το ελικόπτερο των Ιμίων. «Αν πραγματικά ενδιαφερόταν για την υπόθεση, θα έπρεπε να έχει διατάξει την επανάληψη των ερευνών και των ανακρίσεων». Τι δηλώνουν στην «R» οι συγγενείς των 3 αξιωματικών και ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Παναγιώτης Χηνοφώτης

Αποκλειστικά ρεπορτάζ:

– Ποιοι εισηγούνται στον Λευκό Οίκο μετεγκατάσταση των βάσεων από την Τουρκία στην Ελλάδα.

– ΑΟΖ και με το Ισραήλ θέλει η Αγκυρα. Τι προτείνει στον Ερντογάν ο «εγκέφαλος» του τουρκολιβυκού μνημονίου, αντιναύαρχος Σιχάτ Γιαγτσί.

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό. «Εχουμε καθυστερήσει, θα κινηθούμε γρήγορα, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα».

Νίκος Παππάς: «Ισχυρό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην άρση προστασίας της α’ κατοικίας».

– «Αναμένουμε πανδημία κορωνοϊού μέσα στους επόμενους δύο μήνες». Ο Αμερικανοκινέζος επιδημιολόγος του Χάρβαρντ, Ερικ Φέιγκλ-Ντινγκ, μιλά στην «R».

– Οι ληστές των τραπεζών ήταν… επιχειρηματίες στην Αλβανία! Με τη λεία στις αποσκευές, περνούσαν τα σύνορα και επένδυαν σε ξενοδοχειακές μονάδες.

– Κύκλωμα πίσω από το μυστηριώδες ταξίδι της 8χρονης Βαλεντίν βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.. Τι δηλώνει ο πατέρας της στην «R».

– Ο Ντανιέλ Ποντένσε μιλά στην «R» για τον αγώνα του Θρύλου με την Αρσεναλ: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Βελούδινος χωρισμός. Η Αριελ Κωνσταντινίδη είναι και πάλι μόνη. Η λαμπερή ηθοποιός -την οποία αγαπούσε πολύ η Αλίκη Βουγιουκλάκη- και ο σύζυγός της Τάκης Μαργαρίτης έριξαν την αυλαία του γάμου τους πριν από τρεις μήνες, χωρίς να το μάθει κανείς.

– Παράφορα ερωτευμένη. Η Φαίη Σκορδά ευτυχεί στο πλευρό του digital manager Νίκου Ηλιόπουλου και η είδηση της σχέσης, την οποία κρατούσε μακριά από τα φλας έναν χρόνο, έπεσε σαν… βόμβα στη σόουμπιζ.

– Ερωτας… μέλι για Γιώργο – Δανάη. Η Δρόσω των «Αγριων μελισσών» Δανάη Μιχαλάκη έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιώργου Παπαγεωργίου.

– «Θα παντρευτώ την Αννα γιατί είναι γυναίκα με κότσια!». Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά στην «R» για τη σύντροφό του Α. Σταθάκη και για το «Your face sounds familiar».

– Δεν «έδεσε» το γλυκό. Ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας και η γυμνάστρια Εβίτα Μπέκα δεν κατάφεραν να σώσουν την πολυσυζητημένη σχέση τους.

– Μιχάλης Ρέππας: «Στην Ελλάδα πληρώνουμε τη ζήλια και τον φθόνο».

– Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Φουντώνει το πάθος τους.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.