Quantcast
Μητσοτάκης για Τσίπρα: Όχι άλλο κάρβουνο - Η φιέστα δεν μπόρεσε να κρύψει την πολιτική γύμνια του - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης για Τσίπρα: Όχι άλλο κάρβουνο – Η φιέστα δεν μπόρεσε να κρύψει την πολιτική γύμνια του – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Χθες ο κ. Τσίπρας οργάνωσε στο Φάληρο μια φιέστα, που θύμισε πανάκριβη διαφήμιση, χωρίς όμως προϊόν να προσφέρει. Η τηλεσκηνοθεσία, κάμερες από γερανούς, τα συνοδευτικά βίντεο, οι μεθοδικά μοιρασμένοι οπαδοί δεν μπόρεσαν να κρύψουν την πολιτική γύμνια του ομιλητή. Χωρίς γραβάτα, χωρίς επιχειρήματα, καμία σοβαρή κριτική, καμία συγκεκριμένη θέση, καμία θετική πρόταση” δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΝΔ, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

‘Ύστερα από επτά μήνες στην αντιπολίτευση ο κ. Τσίπρας, φαίνεται να μην διδάχθηκε ούτε από το “μαύρο” των πολιτών, ούτε όμως από το πολύχρωμο των καιρών. Κοιτά πίσω. Είναι πολύ πίσω. Στόχος του πλέον είναι να επικρατήσει η δική του γραμμή στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Το σκηνικό ήταν όντως πολύ εντυπωσιακό. Ο πρωταγωνιστής όμως απέτυχε. Παρουσίασε μια εικόνα της χώρας που μόνο εκείνος βλέπει μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς του γυάλινου κόσμου του. Απέδειξε ότι ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα από ότι συμβαίνει στην οικονομία. Για να απολογηθεί στα εθνικά, κατέφυγε στα λόγια των Τούρκων. Και ενώ υποδύεται τον οικολόγο κατέληξε να υπερασπίζεται τον λιγνίτη και την ρύπανση. Όχι άλλο κάρβουνο θα μπορούσε να του απαντήσει κανείς. Εμείς προτιμήσαμε να του απαντήσουμε παρουσιάζοντας απλώς τι έκανε η δική του κυβέρνηση και τι πέτυχε η δική μας μέσα σε επτά μήνες” τόνισε ο Πρωθυπουργός.

“Μέσα σε επτά μήνες ψηφίστηκαν 50 σημαντικά νομοσχέδια, που καλούμαστε τώρα να κάνουμε πράξη, αποδεικνύοντας πως δεν είμαστε μόνο γρήγοροι και έτοιμοι στη νομοθέτηση αλλά και αποφασιστικοί στην υλοποίηση. Ψηφίσαμε ένα νέο λειτουργικό Σύνταγμα, όπως και ένα νέο πιο δίκαιο εκλογικό σύστημα. Ενώ ύστερα από δεκαετίες δόθηκε δικαίωμα ψήφους στους Έλληνες στο εξωτερικό από τον μόνιμο τόπο διαμονής” υπογράμμισε.


Δείτε το βίντεο:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.