Quantcast
Κορονοϊός: Συνωστισμός στις λαϊκές αγορές - Προειδοποίηση Παπαθανάση - ΦΩΤΟ αναγνώστη - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Συνωστισμός στις λαϊκές αγορές – Προειδοποίηση Παπαθανάση – ΦΩΤΟ αναγνώστη

δημοσιεύτηκε:

Σαφή προειδοποίηση ότι οι λαϊκές αγορές θα σταματούν να λειτουργούν εάν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, απευθύνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, με αφορμή εικόνες συνωστισμού, που παρατηρήθηκαν σήμερα σε διάφορες περιοχές της χώρας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Παπαθανάσης διαμηνύει ότι «θα κλείνουν οι λαϊκές αγορές εάν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας» και προσθέτει: «Θέλουμε τις λαϊκές αγορές ανοιχτές εφόσον συμμορφώνονται με τους κανόνες για την δημόσια υγεία που ανακοινώνει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σε αναφορά της υπηρεσίας μας ή της αστυνομίας για μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας, τότε, η λαϊκή αγορά αυτή θα κλείσει».

Δείτε ενδεικτικά μία φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από λαϊκή αγορά στο Καματερό. Η αγορά είναι πλημμυρισμένη από κόσμο, που δεν τηρεί τις προβλεπόμενες αποστάσεις, και οι περισσότεροι εκ των πολιτών δεν φορούν ούτε μάσκες ούτε γάντια.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.