Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ο Γολγοθάς της οικονομίας», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Φόβοι και προσδοκίες για την επόμενη ημέρα.
– Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού και οι προτάσεις για την επανεκκίνηση.
– Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στην «R»: «Θα βγούμε από την παρούσα κρίση με τις ελάχιστες δυνατές κοινωνικές και ατομικές απώλειες και θα συνεχίσουμε την επιτυχή πορεία που είχε ξεκινήσει πριν από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία».
– Αρθρογραφούν οι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ιωάννης Μουρμούρας, Νίκος Καραμούζης, Νίκος Βέττας, Παναγιώτης Λιαργκόβας, Ναπολέων Μαραβέγιας, Παναγιώτης Πετράκης, Ιωάννης Χαλικιάς, Παναγιώτης Σχίζας, Τάσος Αναστασάτος, Ηλίας Λεκκός, Παναγιώτης Καπόπουλος, Βασίλης Κορκίδης, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Γιάννης Ρέτσος.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Οι τελικές αποφάσεις για τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων. Σε διευρυμένη τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή υπουργών και λοιμωξιολόγων, θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα.
– Με πιστοποιητικό υγείας τα ταξίδια των πολιτών της Ε.Ε.. Ποια νέα μέτρα ετοιμάζει η κυβέρνηση για τον κλάδο του τουρισμού.
Αδωνις Γεωργιάδης: «Επεξεργαζόμαστε όλα τα σενάρια ώστε την επόμενη ημέρα να προχωρήσουμε σε δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας με ενέσεις ρευστότητας στην αγορά».
Εφη Αχτσιόγλου: «Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση παρακολουθεί την ύφεση που έρχεται και δεν λαμβάνει μέτρα για να την αποτρέψει ή να την περιορίσει».
– Η ζωή μας μετά την καραντίνα. 7 ειδικοί επιστήμονες αναλύουν τι θα αλλάξει στην καθημερινότητά μας η υγειονομική κρίση και δίνουν συμβουλές για τη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
– Μύθοι και αλήθειες για την ανοσία στον ιό. Τι δείχνουν οι έλεγχοι που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε Ελλάδα και εξωτερικό και ποιες απαντήσεις περιμένουν οι λοιμωξιολόγοι από τα τεστ αντισωμάτων που ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες.
– «Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν οι ιερείς από τα παραπόρτια και να κοινωνούν», δηλώνει στην «R» ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου, μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος.
– Καταιγισμός προκλήσεων από τον Ερντογάν εν μέσω πανδημίας. Οι ανησυχίες της στρατιωτικής ηγεσίας της Αθήνας. Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι με drones στο Αιγαίο υπό τον φόβο νέας έξαρσης των προσφυγικών ροών.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.