Quantcast
ΕΥΔΑΠ: Η ανακοίνωση για τις ουρές και την πληρωμή λογαριασμών - enikonomia.gr
share

ΕΥΔΑΠ: Η ανακοίνωση για τις ουρές και την πληρωμή λογαριασμών

δημοσιεύτηκε:

Καμία διακοπή υδροδότησης δεν γίνεται κατά την τρέχουσα περίοδο λόγω μη εξόφλησης λογαριασμού διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η ΕΥΔΑΠ.
Παράλληλα, η Εταιρεία συστήνει στους πελάτες της να εξοφλούν τον λογαριασμό τους μέσω eydap.gr  προκειμένου να μην υπάρχουν ουρές στα ταμεία της.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ

“Σε συνέχεια επαναλειτουργίας των Ταμείων της ΕΥΔΑΠ από τη Δευτέρα 4 Μαΐου και μετά τη μεγάλη προσέλευση κοινού, η Εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει τους πελάτες της για τη συνέπεια που επιδεικνύουν στην πληρωμή του λογαριασμού τους. Η Εταιρεία επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι τα Ταμεία της λειτουργούν με βάση τις οδηγίες των Αρχών, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία τόσο των Πελατών όσο και των Εργαζομένων (τήρηση μέγιστου αριθμού εισερχομένων ανά χώρο, θερμομέτρηση κατά την είσοδο, κλπ.).Υπενθυμίζεται επίσης ότι καμία διακοπή υδροδότησης δεν γίνεται κατά την τρέχουσα περίοδο, λόγω μη εξόφλησης λογαριασμού.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, η Εταιρεία συστήνει στους πελάτες της να εξοφλούν τον λογαριασμό τους μέσω:
-Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής, ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων Τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας.
– Των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων Τραπεζών”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.