Quantcast
Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας - enikonomia.gr
share

Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας

δημοσιεύτηκε:


Για την Κυριακή, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια από το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από το απόγευμα στα δυτικά και νότια. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Θα πνέουν άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, βορειοδυτικοί στα νοτιοανατολικά, τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς άνεμοι, νοτιάδες από το μεσημέρι και μετά, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές από το απόγευμα. Θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς άνεμοι, βαθμιαία από το μεσημέρι και μετά νοτιάδες, 3-4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα κατά τόπους θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 4 μποφόρ, νοτιάδες από το μεσημέρι και μετά, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα στα βόρεια θα είναι παροδικά πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν νότιοι άνεμοι, 3-4 μποφόρ, από την νύχτα στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς άνεμοι, από το μεσημέρι νοτιάδες, 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 08 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, 3-5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Στα βόρεια θα φυσούν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 4 μποφόρ, οι οποίοι το βράδυ θα στραφούν σε νότιους, με την ίδια ένταση. Στα νότια θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, τις πρωινές ώρες τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, η ελάχιστη τιμής της θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη).


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.