Quantcast
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό - enikonomia.gr
share

Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό

δημοσιεύτηκε:

Αντίστροφη μέτρηση φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “διορθωτικές” κατά την πρωθυπουργική ορολογία κινήσεις, αναμένεται να ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα μέχρι την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΟΡΕΝ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανασχηματισμός θα είναι κατά βάση προσαρμοσμένος στο Ταμείο Ανάκαμψης και θα αφορά κατά κύριο λόγο υφυπουργούς, βουλευτές και γενικούς γραμματείς.


Εξάλλου, ο Πρωθυπουργός έχει κάνει κρίσιμες επαφές όλο το προηγούμενο διάστημα.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, πληροφορίες αναφέρουν ότι αναβαθμίζονται σε αναπληρωτές υπουργοί, στο υπουργείο Οικονομικών ο Θεόδωρος Σκυλακάκης και στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο Νίκος Παπαθανάσης.

Επίσης, στο “τραπέζι” φαίνεται πως έχει πέσει το σενάριο ενίσχυσης με έξτρα θέσεις υφυπουργών των υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών, Υγείας και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αναβαθμιστούν σε υφυπουργούς, η Αλεξάνδρα Σδούκου στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Άννα Στρατινάκη στο υπουργείο Εργασίας.


Άλλες πηγές σημειώνουν πως ο ανασχηματισμός θα είναι ακόμη πιο περιορισμένος και θα αφορά μόνο στην πλήρωση των θέσεων που μένουν κενές από τις αποχωρήσεις του κ. Θωμά και του κ. Κράνη.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.