Quantcast
Πόρος: Στα 30 έχουν φτάσει τα κρούσματα κορονοϊού - Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα - enikonomia.gr
share

Πόρος: Στα 30 έχουν φτάσει τα κρούσματα κορονοϊού – Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα

δημοσιεύτηκε:

Εντείνεται η ανησυχία στον Πόρο λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού, που οδήγησαν τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στην απόφαση να ληφθούν έκτακτα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αυτή τη στιγμή τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο νησί ανέρχονται σε 30, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα κι άλλων τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση της διασποράς του ιού.


Τη στιγμή που όλο το νησί είναι ανήσυχο για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι καταγγελίες του δημάρχου ότι οι αστυνομικές Αρχές δεν πραγματοποιούσαν ελέγχους.

“Είχαν αποφασίσει να μην κάνουν ελέγχους και μάλιστα να μην ανταποκρίνονται ούτε και στις δικές μας εκκλήσεις για ελέγχους” ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Open και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Αλειφέρη, ο κ. Γιάννης Δημητριάδης τονίζοντας πως όταν ο ίδιος πίεσε την κατάσταση τότε οι έλεγχοι που έγιναν αντί να επικεντρώνονται στα μέτρα του κορονοϊού, επικεντρώθηκαν στους καταλόγους των καταστημάτων. Επίσης, όπως κατήγγειλε δημόσια ο δήμαρχος του νησιού, η αστυνομία ακόμη και σε κάποιους ελέγχους που πραγματοποίησε δεν προχώρησε σε κυρώσεις. Ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Δήμος σε ελέγχους που είχε κάνει είχε διαπιστώσει παραβάσεις και μάλιστα είχε “σφραγίσει” και κατάστημα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.