Quantcast
Φωτιά στη Μεταμόρφωση: Συνεχείς ρίψεις από τα ελικόπτερα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Φωτιά στη Μεταμόρφωση: Συνεχείς ρίψεις από τα ελικόπτερα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Συνεχείς ρίψεις πραγματοποιούν τα δύο ελικόπτερα που επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση. Αυτή την ώρα στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 49 πυροσβέστες με 14 οχήματα, εθελοντές και υδροφόρες Ο.Τ.Α. Από αέρος συνδράμουν δύο ελικόπτερα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ εξαιτίας των πυκνών καπνών και της χαμηλής ορατότητας κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών- Λαμίας και το σημείο διακοπής, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, μετακινήθηκε στα διόδια της Αττικής Οδού. Όπως θα δείτε στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr τα ελικόπτερα κάνουν ρίψεις νερού για να περιοριστεί η έκταση της φωτιάς.
Η πυρκαγιά έχει πάρει έκταση και έχει επεκταθεί σε όλο το κτίριο, ενώ λόγω των πλαστικών που καίγονται έχει καλυφθεί με πυκνό μαύρο καπνό ο ουρανός της Αττικής. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική έχει αναπτυχθεί τεράστιο θερμικό φορτίο λόγω της καύσιμης ύλης, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά.



Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.