Quantcast
Βρεφονηπιακοί Σταθμοί: Κουπόνια για τις εγγραφές - Από αύριο αιτήσεις για β’ πρόγραμμα - enikonomia.gr
share

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί: Κουπόνια για τις εγγραφές – Από αύριο αιτήσεις για β’ πρόγραμμα

δημοσιεύτηκε:

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) αναρτώνται τα οριστικά αποτελέσματα για τα κουπόνια δωρεάν εγγραφών σε δημοτικές και ιδιωτικές βρεφονηπιακές δομές. Από αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις για δεύτερο πρόγραμμα στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν οικογένειες με εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ, τόνισε στην ΕΡΤ η υφυπουργός Εργασίας -Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Οι ενστάσεις υποβλήθηκαν πριν από μια εβδομάδα με τους προσωρινούς πίνακες, υπενθύμισε η κυρία Μιχαηλίδου αναφορικά με το πρόγραμμα«Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής περιόδου 2020-2021» με τον αριθμό δικαιούχων να ανέρχεται σε 155.000 για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόληση Παιδιών (ΚΔΑΠ).

Πρόσκληση για παράλληλο πρόγραμμα
Αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια κατά 3.000 ευρώ για κάθε μέλος της οικογένειας, που σημαίνει ότι από αύριο μια οικογένεια με μεικτό οικογενειακό εισόδημα μέχρι 27.000 ευρώ θα μπορεί να κάνει αίτηση και στο νέο πρόγραμμα. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 30 εκατομμύρια ευρώ και αυξάνει κατά 20%, δηλαδή από 85.000 σε 100.000 τον αριθμό των δικαιούχων, ανέφερε τέλος, η κυρία Μιχαηλίδου.

Πηγή: ΕΡΤ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.